fredag 1. juli 2011

Vektnedgang

Jeg er kjempe fornøyd med vektnedgangen hitil :) tok på meg en jakke i går som jeg passet for 3 år siden. Den fikk jeg igjen nå :D Gleder meg til jeg kommer oppi alle de andre klærne mine som jeg har spart på som er for små :) Nå begynner jeg å se det litt på meg selv at jeg har gått ned, men ser det ikke godt selv. Alle andre kommenterer det så det er jo kjempe hyggelig :) Føler jeg oppnår noe for hver dag som går :)

4 kommentarer:

  1. Så flink du e! Fantastisk at du klare å ver så strukturert, og spesielt når endringen e så plutselig. Masse lykke t videre!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det :) Jeg kan jo ikke annet enn å gjøre det jeg får beskjed om :)

    SvarSlett
  3. Det går så fint Kinemor. Du e så flinke ! og så må du være forberedt på at det blir mye opp og ned med humøret, og at det blir rart å finne seg sjøl oppi dette med at du får et annet utseende etter hvert. Kjenner en som tok samme operasjon i mars,og han sier at det har vært litt rart... tror han har gått ned rundt 25 kilo ! kan trygt si at DET viser :)Men han er bare kjempefornøyd og glad for at han tatt operasjonen. Han sier at det er det eneste riktige for han.

    SvarSlett
  4. Tusen takk :) E kjekt å hørra om andre og :) Ja, eg e forberedt på at der komme te å vær mye opp å nedturer :) Men skal klare meg gjennom det :) Har så mange gode støttere rundt meg :)

    SvarSlett