mandag 20. februar 2012

Dumping :S

Nå sitter jeg her med dumping. Er ganske lenge siden jeg har hatt det, å denne gangen fikk jeg det av norfjord sine grillpølser :S Jeg har jo tålt grillpølse før, men det er vel slik det er. At det endrer på seg hva jeg tåler og ikke. Kommer iallefall ikke til å spise grillpølse på en stund fremover :P Off, hadde nesten glemt ut hvordan dumping er, men kjenner nå at det er ikke godt og jeg vil ikke ha det så alt for ofte :P

4 kommentarer:

  1. Hei Kine. Det kan jo være andre krydder enn i den andre typen. Det er nok ikke laget av samme krydde og behandlet på samme måte :)

    SvarSlett
  2. Nei, det er jo sant :) Kommer ikke på slik :P Men jeg har også funnet ut at jeg dumper ut i fra dagsformen min og ikke alltid matvarene.

    SvarSlett
  3. Føler du at dumpingen er mildere nå enn i starten? Første gangen det skjedde meg trodde jeg at jeg seriøst holdt på å dø. Nå (snart ett år etter) synes jeg det er utrolig ubehagelig,blir kvalm, varm, trøtt og svimmel, men jeg svimer ikke av på badegulvet lenger.

    SvarSlett
  4. Dumpingen er mildere nå enn den var før :) Nå blir jeg bare litt kvalm og får til tider hjertebank og kaldsvette. Men prøver jo for det meste å holde meg borte fra dumpingene :)

    SvarSlett